Klizni sustavi odlično rješenje za Vaš dom!

 

Okov za klizni sustav MAGIC 2

Nekoć kada smo uređivali prostor svog doma nismo previše razmišljali o vratima jer su nam služila kao prolaz iz jedne sobe u drugu.  No, za većinu ljudi danas, vrata nisu više samo funkcionalni prolaz. Ona imaju sve veću primjenu i postala su novi standard pri izradi namještaja i opremanju interijera.

Klizni sustavi su danas vrlo popularni. Zašto? Najznačajnija stvar kod kliznih vrata što ne zauzimaju puno prostora! Povećavaju iskoristivost sobe u kojoj boravimo te su potpuno integrirana u prostor. Zbog svojih prednosti, klizna vrata zamijenila su tradicionalna. Funkcionalna su, tiha s harmoničnim klizanjem, a stvari unutar ormara su lako dostupne i pregledne.

Okov za klizna vrata SCORRISOSPENSIONE

Okov za klizna vrata SCORRISOSPENSIONE

Okov za klizna vrata SCORRIBASE MEDIO

Okov za sobna klizna vrata DIVA AIR

Okov za sobna klizna vrata DIVA AIR

Budite krativni i izaberite klizne sustave po Vašoj želji!

Imate mali prostor i svaki centimentar je bitan? U skladu s time, klizni sustavi ne zahtjevaju puno slobodnog prostora, a iskorstivost prosotra je maksimalan. Klizni sustavi se kreću u istoj ravnini, paralelno sa zidom. Njih možete dizajnirati kako želite, u skladu s Vašim željama i mogućnostima. Možete sami izabrati ispunu – iveral, staklo, ogledalo, plexi, odabrati profil, boju… Rubove vrata – želite li profil s debljim rubovima ili pak tanjim, sve je na Vama. A u Elgradu možete kreirati klizna vrata po svojoj mjeri i osloboditi prostor za važne stvri.

Saznajte više na https://www.elgrad.hr/okovi/klizna-vrata-i-alu-okvirnice/