LAMINAM – Keramičke ploče izuzetnih karakteristika

Keramičke ploče Laminam su dizajnirane za svijet namještaja, kao horizontalne površine, od stolova do kuhinja i kupaonskih površina. Zahvaljujući izvrsnim tehničkim svojstvima, Laminam ploče su idealne za najizazovnije projekte, za površine gdje se zahtijeva maksimalna higijena i otpor. Estetske vrline i veliki raspon dekora nude stilsku prednost koja jamči izdržljivost i kvalitetu materijala kroz cijelu godinu, u sofisticiranim dekorima i prirodnim nijansama.

Prednosti:
✔ Higijenska površina
✔ Jednostavan za čišćenje i održavanje
✔ Pogodan za upotrebu s prehrambenim proizvodima
✔ Kompaktna površina, bez površinske propusnosti
✔ Dimenzijski stabilno
✔ Pogodno za unutarnje i vanjsko korištenje
✔ Otporan na toplinu i visoke temperature
✔ Otporan na plijesan i gljivice
✔ Otporan na mrlje
✔ Otporan na deterdžente i sredstva za čišćenje
✔ Otporan na kemikalije, kiseline i otapala
✔ Otporan na naglu promjenu temperature
✔ Otporan na smrzavanje
✔ Otporan na vlagu
✔ Otporan na UV zrake, nema promjene u boji
✔ Otporan na savijanje
✔ Otporan na grebanje i habanje

Laminam je razvio potpuno novi koncept površine, kreirajući estetski napredan proizvod sa izvanrednim tehničkim i stilskim svojstvima. Sastav ploča su minerali na bazi porculana, proizvedene naprednom tehnologijom, malih debljina (5 mm i 12 mm) i velikih površina (1.620×3240 mm). Sve te karakteristike u kombinaciji sa visokom otpornošću na mehanička oštećenja, kemikalije i sredstva za čišćenje, habanje, ogrebotine,  duboke abrazije i savijanje čine ih uistinu jedinstvenima. Lako se održavaju, površine su higijenske, otporne na mrlje, smrzavanje, vlagu, vatru, plijesan i gljivice, na UV zrake i promjene u boji.

Laminam ploče su revolucionarne ploče koje ne zanemaruju ekološke principe: prirodni sirovi materijali, održiva tehnologija, potpuno reciklirajući proizvodi u centru su Laminam zelene filozofije. Sve karakteristike i svojstva ploča su nepromjenjive, dizajnirane da se odupru učincima vremena u svim uvjetima.

 

LAMINAM + HYDROTECT

Kroz važan ugovor o suradnji potpisan s japanskim gigantom TOTO, Laminam danas svojim kupcima može jamčiti HYDROTECT inovaciju na svojim keramičkim pločama.

Ploče obrađene s Hydrotectom su inovativni tip eko-kompatibilnih proizvoda koji mogu generirati kemijske i biološke reakcije, s pozitivnim učincima u smislu antibakterijske snage, smanjenja onečišćujućih tvari, „self-cleaning“ površine, nudeći veliki doprinos povećanju kvalitete.

HYDROTECT je jedinstvena tehnologija koja omogućuje efekt samo – čišćenja. Vani, površine tretirane s HYDROTECT-om reagiraju s ultraljubičastim zrakama (proizvedenim sunčevom svjetlošću i umjetnim izvorima) i razgrađuju sve organske tvari, neutralizirajući dušikove okside s učinkom samo-čišćenja. Ovaj proces ne samo da ima efekt samo čišćenja, već i pročišćava zrak. Antibakterijsko djelovanje LAMINAM ploča obrađenih s Hydrotectom potvrđeno je prema ISO 27447. U javnim prostorima, primjerice, upotreba Laminam ploča obrađenih HYDROTECT tehnologijom sprječava širenje bakterija i mikroorganizama te eliminira loše mirise koji nastaju njihovim djelovanjem.

ANTIBAKTERIJSKI Hydrotect® ima antibakterijsko svojstvo kada se koristi u zatvorenom prostoru. Bakterije se uklanjaju kada dođu u kontakt s pločama, čak i u prostoriji bez prozora ili noću, u sobi (samo s unutarnjim svjetlima).

NEUGODNI MIRISI Antibakterijski učinak Hydrotect® pomaže u uklanjanju neugodnih mirisa koji proizlaze iz širenja bakterija i mikroba, čak i u potpunoj odsutnosti svjetla