Stvori svoj prostor – Daska za glačanje koja štedi prostor!

Ako mislite da je prostor za pranje rublja samo za velike kuće, razmislite ponovno. Potrebno je malo kreativnosti i organizacije da biste dizajnirali funkcionalan prostor za pranje rublja čak i unutar ograničenog prostora. Da biste imali idealnu praonicu rublja, najbolje je razmotriti njezinu prisutnost već u fazama dizajna ili preuređivanja. Ukoliko ne namjeravate promijeniti cijeli raspored kuće, uvijek je moguće odabrati brže i pristupačnije rješenje za opremanje „vešeraja“.

Kada bismo mogli birati, većina nas bi za „vešeraj“ izabrala jednu posebnu veliku sobu, u koju bismo ugradili velike ormare, smjestili perilicu rublja, sušilicu rublja, dasku za peglanje i police sa svim neophodnim dodacima i sitnicama. Međutim, šta ako je kvadratura u kući ili stanu ograničena i ako nemate dovoljno prostorija da u zasebnoj sobi napravite vešeraj?

Postoji nekoliko kreativnih rješenja koja su danas korištena kao zamjena za zvanični vešeraj. To su svakako: kupaonica, dio kuhinjskog pulta, neiskorišteni i preuređeni dio hodnika, prostor ispod stepenica, podrum, potkrovlje ili garaža. Sve naravno ovisi o tome čime raspolažete i na koji način ste organizirali vaš dom. Uobičajena formula za vešeraj je pametan raspored te elementi, boje, materijali i namještaj koji štede prostor.

Predstavljamo vam funkcionalna rješenja namještaja ATIM SPA kompanije s prekrasnom estetikom koja se prilagođava različitim stilovima uređenja.

Prua | Prua Short – Izvlačna daska za glačanje

Sustavi koji omogućuju izvlačenje daske za glačanje iz ladice ili elementa. Dovoljno je samo otvoriti frontu i izvući dasku za glačanje.

Prua i Prua Short povećavaju funkcionalnost malih prostora i svestranost bilo kojeg doma. Njihova praktičnost i dimenzije omogućuju prilagodbu izvlačne daske u kupaonici, čak i kuhinji, spavaćoj sobi ili ormaru, sve u skladu s vašim potrebama i željama. Razlika u proizvodu je u dubini elemenata, Prua se ugrađuje u minimalnu dubinu elementa 535 mm, dok Prua Short ide u minimalnu dubinu od 450 mm. Isporučuje se kompletan mehanizam, sa svim dijelovima, spreman za montažu, a točne dimenzije kao i tehnička shema nalazi se u pdf katalogu na linku niže.

Prua Lift – Podizna daska za glačanje s nogom

Prua Lift je sustav koji omogućuje upotrebu podizne daske za glačanje s aluminijskom nogom, za dodatnu stabilnost i nosivost. Proizvod je dizajniran i izrađen da zadovolji potrebe za funkcionalnošću čak i u ograničenim prostorima. Isporučuje se kompletan mehanizam, sa svim dijelovima, spreman za montažu, a točne dimenzije kao i tehnička shema nalazi se u pdf katalogu na linku niže.

Prua Swing – Rotirajuća daska za glačanje koja štedi prostor

Prua Swing omogućuje upotrebu rotirajuće daske za glačanje. Sustav se može primijeniti unutar kupaonice, praonice rublja ili kuhinjskog ormarića prema potrebi i željama. Jednostavnim pokretom okreće se za 90 ° te izlazi iz ormarića za lakšu upotrebu. Dizajniran i izrađen da zadovolji potrebe funkcionalnosti čak i u ograničenim prostorima. Isporučuje se kompletan mehanizam, sa svim dijelovima, spreman za montažu, a točne dimenzije kao i tehnička shema nalazi se u pdf katalogu na linku niže.